Lipsasten 15-vuotisjuhlasinkku julki tänään

helmikuu 4th, 2014

Meillä on ilo ja kunnia tarjota kuunneltavaksenne Lipsasten 15-vuotisjuhlasinkku Aina rock´n´Roll näin päivää etukäteen. Virallinen julkaisupäivä on huomenna, keskiviikkona 5.2.2014. Toivottavasti pidät kuulemastasi ja anna toki palautetta. Olkaa hyvä!

 

 

PItkästä aikaa merillä!

tammikuu 28th, 2014

No jopas oli jännittävää mennä pitkän tauon jälkeen musahommiin Tallinnan suuntaan matkaavalle alukselle. OAJ oli varannut meidät viihdytyspartioon Educa-risteilylle, joten laiva tulisi olemaan täynnä kultivoituneita maistereita:) Täytyypä heti todeta, että opetusväki osaa kyllä bilettää mukavasti niin, että vauhtia ja hösäämistä toki riittää, mutta esiintyjänkään ei tarvinnut tuntea missään vaiheessa oloaan uhatuksi :mrgreen:

Etukäteen oli myös tiedossa se, että lava tulisi olemaan pieni, sillä Anna Eriksson tarvitsi orkesterinsa kanssa yhtälaila tilaa ja housebandin kalustokin haukkasi oman osansa. Eipä siinä, jämäkällä etukäteisyhteistyöllä homma klaarattiin ja lainasimme toki omaa kalustoamme ja saimme sitä myös lainaksi (kiitos houseband)! Annan esiintymistä en juurikaan ehtinyt vilkuilla, sillä keikkaa edeltäviä askareitahan oli melkoisesti… Heti Annan jälkeen oli meidän vuoromme ja tovin verran säädettiin omia kamoja asemiin esiripun takana, mutta eipä me montaa minuuttia myöhästytty. Sitten vaan homma käyntiin ja uuden kosketintaiteilijamme Johanneksen sisäänajo oli jo viimiestelyä vaille valmis. Tämä keikka sinetöi siirtymän ja nyt on taas hyvä olla ja helppo hengittää. Tervetuloa joukkoon Johannes ja hyviä eläkepäiviä Sinulle, Hannu 8-) Joviaalina kaverina Handemies on kuitenkin tiukan paikan tullen luvannut jeesata, jos Johanneksella on vaikeuksia olla monessa paikassa yhtäaikaa.

Ilta meni sangen mukavissa merkeissä ja seuraavana päivänä oli vielä aikaa piipahtaa laivan Pubissa jälkipalaverissa. Tästä on hyvä jatkaa ja torstaina kokoonnumme seuraaban kerran.

Ai niin muuten, semmoinen singlelevyhän se saattaisi lähiaikoina (-päivinä?) ilmestyä!!!!!

 

Kiitos kuluneesta:)

tammikuu 2nd, 2014

Vuosi 2013 jää mieleemme hienona Lipsas-vuotena. Kaikkea puuhattiin ja parhaiten muistamme tämän sitten vuosien kuluttua ainakin seuraavista:

 

* Useat festivaaliesiintymiset toivat uutta pöhinää kesän viettoon ja näillä retkillä oli erityisen hauskaa kaikkine kommelluksineen.

* Lipsaset esittelivät ensimmäistä kertaa urallaan featuring-artistin Karoliina Kallion muodossa. Kiitos K!

* 15-vuotiskemut olivat reippaat ja vierailevat esiintyjät tarjosivat toivottavasti lisämaustetta.

* Lipsasten ensimmänen sinkku äänitettiin lokakuun lopussa ja toivotaan, että se näkee päivän valon jo piakkoin.

* Hande-mies kertoi jo loppukesästä jatkavansa matkaa ja rauhallisesti asiaa pohdittuamme löysimme Johanneksen.

 

Mutta ennen kaikkea muistamme kuluneen vuoden lukuisista hienoista kohtaamisista teidän kanssanne eri puolilla kaunista maatamme! Suuret kiitokset siis teille kaikille ja toivotaan, että jaksatte käydä meitä tervehtimässä nyt alkaneenkin vuoden aikana. Kiitos!!!!!!

 

-Anteromies-


Copyright Lipsaset 2013 | Site design by Vladimir Halinen