PItkästä aikaa merillä!

No jopas oli jännittävää mennä pitkän tauon jälkeen musahommiin Tallinnan suuntaan matkaavalle alukselle. OAJ oli varannut meidät viihdytyspartioon Educa-risteilylle, joten laiva tulisi olemaan täynnä kultivoituneita maistereita:) Täytyypä heti todeta, että opetusväki osaa kyllä bilettää mukavasti niin, että vauhtia ja hösäämistä toki riittää, mutta esiintyjänkään ei tarvinnut tuntea missään vaiheessa oloaan uhatuksi :mrgreen:

Etukäteen oli myös tiedossa se, että lava tulisi olemaan pieni, sillä Anna Eriksson tarvitsi orkesterinsa kanssa yhtälaila tilaa ja housebandin kalustokin haukkasi oman osansa. Eipä siinä, jämäkällä etukäteisyhteistyöllä homma klaarattiin ja lainasimme toki omaa kalustoamme ja saimme sitä myös lainaksi (kiitos houseband)! Annan esiintymistä en juurikaan ehtinyt vilkuilla, sillä keikkaa edeltäviä askareitahan oli melkoisesti… Heti Annan jälkeen oli meidän vuoromme ja tovin verran säädettiin omia kamoja asemiin esiripun takana, mutta eipä me montaa minuuttia myöhästytty. Sitten vaan homma käyntiin ja uuden kosketintaiteilijamme Johanneksen sisäänajo oli jo viimiestelyä vaille valmis. Tämä keikka sinetöi siirtymän ja nyt on taas hyvä olla ja helppo hengittää. Tervetuloa joukkoon Johannes ja hyviä eläkepäiviä Sinulle, Hannu 8-) Joviaalina kaverina Handemies on kuitenkin tiukan paikan tullen luvannut jeesata, jos Johanneksella on vaikeuksia olla monessa paikassa yhtäaikaa.

Ilta meni sangen mukavissa merkeissä ja seuraavana päivänä oli vielä aikaa piipahtaa laivan Pubissa jälkipalaverissa. Tästä on hyvä jatkaa ja torstaina kokoonnumme seuraaban kerran.

Ai niin muuten, semmoinen singlelevyhän se saattaisi lähiaikoina (-päivinä?) ilmestyä!!!!!

 


Copyright Lipsaset 2013 | Site design by Vladimir Halinen